Foto: Publicitātes foto

Pašmāju mūziķis Lauris Valters izziņo rudens koncertu sēriju, kuras laikā uzstāsies vairākās Latvijas baznīcās, portālu "Delfi" informē mūziķa pārstāve Kristīne Pleša.

Koncertos skanēs gan jau zināmas dziesmas – "Vieglums Neaprakstāms", "Manā pasaulē", "Tur un te" un šā gada pavasarī izdotā "Tad apstājās laiks" , kā arī vēl nedzirdētas, bet īpašas kompozīcijas.

"Šajā laikā, kad vasara ir jau beigusies un līdz adventes laikam vēl kāds laiciņš ir jāuzgaida, ir sajūta, ka vajag doties pie cilvēkiem un stāstīt jaukus muzikālus stāstus, " saka Lauris Valters.

Ar Lauri koncertos muzicēs viņa draugi un muzikālie domubiedri – taustiņinstrumentālists Māris Vitkus un sitamo instrumentu meistars Mārtiņš Miļevskis, savukārt pie skaņu pults Mārtiņš Pētersons.

Koncerttūre sāksies 18. oktobrī Torņakalna baznīcā, Rīgā, un turpināsies ar koncertiem 20. oktobrī Lēdmanes Romas katoļu baznīcā, 25. oktobrī, M.Lutera ev.luteriskā baznīcā Saldū, 1. novembrī Jelgavas Sv. Annas baznīcā, 3. novembrī Bruknas baznīcā un turnejas noslēgums – 6. decembrī Anglikāņu baznīcā, Rīgā.

Šobrīs Lauris Valters strādā pie jaunas dziesmas ar nosaukumu "Tev", kuru kopā ar video laidīs ārā tuvākajā laikā, vēl oktobrī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!