Foto: Publicitātes foto

Trešdien, 3. jūnijā, pulksten 20.00 dziedātājs Ralfs Eilands rīkos savu pēdējo tiešsaistes koncertu "Visu Labu, Online Koncerti!", kuru klātienē varēs vērot arī 10 skatītāji. Turklāt bezmaksas biļetes ar kodu koncerta skatīšanai tiešraidē tiks dāvinātas Latvijas mediķiem, portālu "Delfi" informē mūziķa pārstāvji.

"Šis būs mans pēdējais online koncerts, jo esmu sapratis, ka īstus koncertus nespēs aizvietot nekas. Pavisam nesen ar domubiedriem dibināju "Pašnodarbināto mūziķu biedrību", kura šobrīd jau tiekās ar dažādu nozaru speciālistiem, lai spētu saprast, kā, pēc iespējas ātrāk un drošāk, mēs spētu atgriezties kaut cik ierastos koncertu apstākļos. Esam uzrunājuši drošu koncertu plāna izveidei talkā nākt arī infektoloģi." stāsta Eilands.

Šis koncerts būs īpašs ar to, ka 10 skatītāji varēs iegādāties VIP biļetes, lai notkumu vērotu dzīvajā. Pieejamas būs arī ierastās tiešsaistes biļetes, kā arī biļetes ar iespēju austeru piegādei Rīgā un Pierīgā. Iegādājoties koncerta biļeti, skatītāji varēs izvēlēties, kādu dziesmu, lai mūziķi izpilda.

Biļetes ar koncerta kodu tiks dāvātas visām slimnīcām un mediķiem, kuri ir nonākuši vīrusa epicentrā un ar savu darbu cenšas pasargāt mūs no nelaimes. Medicīnas darbiniekiem ir jāsazinās ar mūziķa menedžmentu 3. jūnija pulksten 14.00, rakstot uz epastu: management@ralfseilands.com

"Paldies jums, es to ļoti novērtēju! Ceru, ka koncerts ļaus uz brīdi pasmaidīt un atkal satikties ar kultūras nozari, kura mums visiem šobrīd ļoti pietrūkst!" teic Ralfs.

Savukārt kafejnīcas un restorāni, iegādājoties koncerta piekļuves kodu, varat skatīties to bez atsevišķas licences iegādes.

Koncerta programmā pasaules hiti, Ralfa Eilanda skaņdarbi un skatītāju ieteikumi.

Biļetes nopērkamas šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!