Mančestras rokgrupas "Elbow" solists Gajs Gārvijs intervijā laikrakstam "NME" apstiprinājis, ka gandrīz pabeigts darbs pie jauna albuma - turpinājuma 2005.gada platei 'Leaders Of The Free World'.
Gārvijs tāpat uzsvēris, ka jaunais ieraksts ir "izteikts grupas darbs", piebilstot: "Ir dīvaina, bet spēcīga sajūta, ka šo ierakstu esam izveidojuši tikai mēs pieci. Ka neviens cits nav bijis klāt."

Tāpat Gārvijs piebildis, ka albums uzsver grupas izaugsmi kopš pēdējā albuma. "Šeit joprojām ir daudz nianšu un gaismēnu."

"Vienkārši daudz kas pašlaik notiek. Ir tapušas lieliskas un ne tik labas dziesmas. Kaut vai tikai grupas dalībnieku ģimeņu kontekstā nav garlaicīgi - mūsu mazie bēbji kļūst par maziem puikām, un visi ir laimīgi."

Par spīti šai personiskajai labsajūtai, Gārvijs apgalvojis, ka 2006.gada sākums dažiem grupas dalībniekiem bijis "diezgan grūts". "Ir dalītas jūtas," viņš paskaidrojis. "Katrā gadījumā skaidrs ir tas, ka jaunajā albumā grupa vietumis izklausās drūmāka nekā jebkad. Es nekad vēl neesmu bijis tik pārliecināts par kaut ko, ko mēs esam ierakstījuši."

Lai arī plates izdošanas laiks vēl nav zināms, tajā būs atrodamas dziesmas 'Friend Of Ours', 'Starlings', 'The Bones Of You', 'Brambles' un 'I Regret'.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!