Elviss Preslijs joprojām uzskatāms par visu laiku veiksmīgāko mūziķi Lielbritānijas singlu topa vēsturē, balstoties uz "Ginesa" rekordu grāmatas materiāliem, ziņo "Dotmusic".
Jaunākais grāmatas "The Book Of British Hit Singles" izdevums atkārtoti nosaucis Presliju par visu laiku veiksmīgāko popzvaigzni, gluži kā 2004.gadā.

Veiksmīgāko mūziķu top 100 tiek noskaidrots, balstoties uz kopējo nedēļu skaitu, kuras mūziķis ir pavadījis oficiālajā Lielbritānijas singlu un albumu topā kopš 1953.gada.

Elviss ir pārliecinošs līderis šajā disciplīnā, Lielbritānijas singlu un albumu topā aizvadot 2574 nedēļas un aiz sevis pirmajā pieciniekā atstājot tādas slavenības kā Klifu Ričardu, grupas "Queen" un "The Beatles", kā arī Madonnu, kas attiecīgi ierindojusies prestižā topa piektajā vietā

Reperis Eminems ir visaugstāk šajā topā iekļuvusī jauno laiku zvaigzne, ierindojoties 86.vietā. Arī Britnija Spīrsa tikai šogad debitējusi visu laiku veiksmīgāko mūziķu topā. Kailija Minoga no 55.vietas pagājušajā gadā ir pacēlusies uz 42.šogad.

Madonna, kas ir visu laiku veiksmīgākā sieviešu kārtas izpildītāja šajā topā, kā paredz eksperti, jau tuvāko divu gadu laikā veiksmes ziņā pārspēs ceturtajā vietā atrodamos "The Beatles".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!