Foto: DELFI
Šā gada 4. un 5. augustā Bauskas pilskalna parka estrādē norisināsies festivāls "Bauska TASTE". Līdz ar biļešu tirdzniecības uzsākšanu festivāls izziņojis arī pirmo grupu, kas kāps uz festivāla skatuves – pazīstamo humoristisko apvienību "Labvēlīgais tips", portālu "Delfi" informē festivāla rīkotāji.

Šogad festivāls mūzikas un aktīvās atpūtas cienītājus Bauskas Pilskalna parka estrādē pulcēs 4. un 5. augustā. Līdz 28. februārim (ieskaitot) biļetes Bauskas Kultūras centra kasē varēs iegādāties par īpašu cenu – 5 eiro. No 1. februāra līdz 1. martam "Biļešu paradīzes" tiešsaistes vietnēs un citos punktos Latvijā, uzrādot vai ievadot atlaižu kodu "TASTE2018", biļeti iespējams iegādāties par 10 eiro. Pēc 1. marta biļetes cena būs 15 eiro.

Ieejas biļete ir derīga abām festivāla dienām, atsevišķi uz viena festivāla dienu biļeti nav iespējams iegādāties. No 1. marta līdz pat 4. augustam Bauskas Kultūras centra kasē biļetes būs iespējams iegādāties par 10 eiro.

Bezmaksas ieeja ir I grupas invalīdiem un bērniem līdz 12 gadu vecumam. Savukārt personām no 12 līdz 18 gadu vecumam un pensionāriem ieejas biļešu cena nemainīga – 5 eiro.

Pērn festivālā "Bauska Taste" uzstājās "Skyforger", Intars Busulis un "Abonementa orķestris", "Jumprava", "Pērkons", "Franco Franco", "Carnival Youth" un citi Latvijā atzīti mākslinieki, kā arī jaunie un daudzsološie izpildītāji no radio SWH raidījuma "Priekšnams". Tāpat festivāla apmeklētājus priecēja dažādas aktivitātes kā rogainings, pilsētas iepazīšana, joga kokos, paukošanās turnīrs, bērnu pilsētiņa un daudz citu norišu. Kā informē rīkotāji, festivālu apmeklēja teju 10 000 cilvēku.

Kā sola organizatori, arī šogad festivālā uzstāsies Latvijā iemīļoti mākslinieki, kā arī gaidāmas dažādas aktivitātes visām vecuma grupām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!