Foto: Lauris Vīksne

Ceturtdienas, 28. maija, vakarā "Drive in kino Ķīpsala" divos koncertos uzstājās dziedātājs un grupas "Jauns mēness" līderis Ainars Mielavs. Kā "Delfi" informēja koncertu rīkotāji, abi pasākumi pulcēja teju 200 automašīnu, bet klausītāji tajās savu atzinību pauda ar auto signālu taurēm.

Kā atklāj organizatori no SIA "Euroshow Audio", dziedātājs šādai komunikācijai ar klausītājiem esot bijis labi sagatavojies– līdzpaņemtā taurīte devusi māksliniekam iespēju atbildēt, kas izvērtās par savdabīgu sasaukšanos ar klātesošajiem. Kā apraksta koncerta rīkotāji, daļa skatītāju no sirds dziedājuši līdzi savām iecienītākajām mākslinieka dziesmām, citi baudīja savu pirmo autokoncerta pieredzi un lielisko atmosfēru.

Lai turpinātu priecēt klausītājus un rastu iespēju ar māksliniekiem tikties klātienē, "Drive in kino Ķīpsala" piedāvās otro autokoncertu, kurā uzstāsies ģitāras virtuozs Kaspars Zemītis ar programmu "Mēness spulgo Daugavā", kas notiks 4. jūnijā pulksten 21.30, Ķīpsalas izstāžu zāles stāvlaukumā.

Ģitārista, komponista un pedagoga Kaspara Zemīša auto-koncerta sākuma laiks apzināti izvēlēts pulksten 21.30, lai radītu īpaši romantisku atmosfēru. Koncerta programmā iekļauti skaņdarbi no ģitārista jaunākā soloalbuma "Vētra klusumā": Emīla Dārziņa skaņdarbs "Melanholiskais valsis", latviešu tautas dziesmu apdares, kā arī paša mākslinieka autordarbi. Gaidāmi arī vairāki pirmatskaņojumi dažādu klausītāju iemīļotu dziesmu kaverversijām, kuras Kaspars Zemītis radījis pēdējo mēnešu laikā. Romantisko ceturtdienas vakara muzikālo baudījumu vizuāli un emocionāli papildinās Agra Daņiļeviča deju skolas "Dzirnas" dejotāji, skolotāji un horeogrāfi Līga Kavace un Kārlis Božs.

Kā sola organizatori, labu autokoncerta redzamību nodrošinās lielais, košais LED ekrāns virs skatuves. Vienai automašīnai jāiegādājas tikai viena biļete, neatkarīgi no cilvēku skaita automašīnā. Biļetes pieejamas e-kase.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!