Foto: Publicitātes foto

Grupa "Dagamba" 13. septembrī Cēsu koncertzālē atklāja turneju "Bach Goes to Iran".

Kā portālu "Delfi" informē grupas menedžmenta pārstāvji, ar savu ierašanos grupu bija pagodinājuši arī Igaunijas prezidents Tomass Hendriks Ilvess un Vidzemes koncertzāles valdes priekšsēdētājs Juris Žagars.

"Tas bija fantastiski," savu sajūsmu pauž grupas līderis Valters Pūce, "zāle bija pārpildīta un skatītāji mūs burtiski uzlādēja līdz baltkvēlei ar skaļajām emocijām, kas nerimās vēl ilgi pēc koncerta izskaņas. Cēsinieki un pilsētas viesi ir brīnišķīga publika. Teju divas stundas ilgajā koncertā "It's OK, It's Latvia" pēc nepārprotama pieprasījuma izskanēja pat divreiz. Koncertzāles izcilais tehniskais aprīkojums un akustika mums bija kā balzams dvēselei vai drīzāk auksts alus karstā dienā. Paldies, Cēsis!"

Nākošie grupas "Dagamba" koncerti: 4. oktobrī kultūras centrā Jelgavā, 10. oktobrī LOC Rožu zālē Liepājā, 17. oktobrī koncertzālē "Gors" Rēzeknē, 23. oktobrī koncertzālē "Prelūdija" Alūksnē, 24. oktobrī Saldus Mūzikas un mākslas skolas koncertzālē un 30. oktobrī Rīgā, koncertzālē "Palladium", kur piedalīsies Latvijas Universitātes jauktais koris "Juventus" un arī vairāki viesmākslinieki, ko grupa nolēmusi paturēt noslēpumā.

Biļetes iespējams iegādāties internetā un "Biļešu paradīzes" kasēs visā Latvijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!