Foto: DELFI

Ar pamatīgām lietusgāzēm un latviešu estrādes leģendas – grupas "Eolika" koncertu 1. jūnijā atklāta vasaras koncertsezona K. K. fon Stricka villas dārzā.

Kā iepriekš sacīja villas saimnieks un pasākumu rīkotājs Mārtiņš Mielavs: "Vasarā viss zied un plaukst. Gluži kā "Eolika". Šī jau būs sestā Fon Stricka villas koncertsezona, bet kurš gan skaita."
Arī turpmāk Fon Stricka villas dārzā gaidāma bagātīga kultūras programma.

Trešdienu vakaros villas dārzā uz mākslinieka Andra Eglīša projektētās un būvētās brīvdabas skatuves koncertus sniegs Latvijā iemīļoti mākslinieki. Nedēļu pēc "Eolikas" – 8. jūnijā uzstāsies repa apvienība "BANDA BANDA", 15. jūnijā koncertēs grupa "Rīgas modes", 22. jūnijā uz skatuves kāps Ainars Mielavs, bet 29. jūnijā – reperis Edavārdi. Vēlāk tiks izziņoti mākslinieki, kuri uzstāsies jūlijā un augustā.

Foto: DELFI

Tāpat jūnijā notiks šopavasar aizsāktais "Fon Stricka villas deju klubs," kura iesākumā profesionālu horeogrāfu vadībā būs iespēja apgūt pamatsoļus, bet vēlāk dejot brīvā atmosfērā vokāli instrumentālā ansambļa pavadībā.

Savukārt Rīgas Mazākajā galerijā tiks atklāta modes mākslinieku "Mareunrol's" izstāde.

Šovasar villa sagaidīs viesus skaistās telpās. Kamēr kultūras dzīve pēdējos divus gadus ir bijusi ierobežota, tika veikts kosmētiskais remonts vairākās villas telpās. Tāpat mākslinieks Reinis Virtmanis radījis pirmo no "Ziemeļnieku renesanses" cikla gleznām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!