Ar iespaidīgu klausītāju pūli, krāšņām videoprojekcijām un populārākajiem hitiem "Arēnā Rīgā" visu mīlētāju svētkos – 14. februārī – izskanējis projekta "Mesa" koncerts. Kā portālu "Delfi" informēja projekta pārstāvji, šis ir jau otrais tik apjomīgais "Mesas" koncerts, kas notiek arēnā, šogad to apmeklējuši vairāk nekā 12 000 klausītāju.

Lielkoncerts "Par mums" vienlaikus bija arī projekta trešā studijas albuma "M3SA" izdošanas svētki –bija tieši šī pasākuma apmeklētājiem bija iespēja pirmajiem tikt pie jaunā ieraksta.

Vērienīgajā koncertā uzstāšanās tika papildinātaa ar īpaši šim pasākumam radītām trīsdimensionālām grafikām, kuras tika demonstrētas uz iespaidīga izmēra LED ekrāniem. Tāpat koncerts pārsteidza ar īpašu skaņu, kas tika veidota un koncertam speciāli projektēta, strādājot pie šī pasākuma gandrīz gada garumā kopā ar vienu no pasaulē vadošajiem koncertu apskaņošanas zīmoliem "Meyer Sound".

Koncertā, bez "Mesas" skaņdarbiem izskanēja arī pāris kompozīciju no Gata Irbes blakusprojekta Gacho – aizsākot koncertu ar piedziedājuma variāciju no dziesmas "Mirklis" un, atkārtotajā iznācienā finālā noslēdzot uzstāšanos ar dziesmu "Vēstules ar atskaņām", kurai neraugoties uz atpazīstamību un ilgo dziesmas mūžu, šis bija pirmais jebkad notikušais dzīvais izpildījums. Paralēli skaņdarbiem koncertu papildināja arī īpašas stāstveida videoetīdes, kuras tika veidotas sadarbojoties ar apvienību "Rīgas Pantomīma".

Kā ierasts koncertā kopā ar "Mesu" uz skatuves kāpa arī dažādi viesmākslinieki, t.sk. Renārs Kaupers, Intars Busulis, grupa "Laika suns", u.c.

Koncerta ieraksts būs skatāms 14.martā, LTV1 kanālā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!