Foto: Publicitātes foto
Leģendārā ģitārista Sleša (Slash - "Guns N'Roses", "Velvet Revolver") menedžmenta pārstāvji pavēstījuši savu izvēli – noskaidrots, ka divu nedēļu ilgušajā konkursā Latvijas grupām un māksliniekiem par iespēju uzstāties Sleša koncertā Kauņā 14.februārī izcīnījusi grupa "The Velvet Supernova" no Rīgas.

Kā vēsta koncertaģentūras "Medusa Concerts" pārstāvji, priekšatlasē, kuru veica virkne Latvijas mūzikas profesionāļu, par piemērotākajām atzītas trīs grupas – "The Velvet Supernova", "Relicseed" un "Rebel Riot".

Savukārt ģitārista menedžmenta pārstāvji par piemērotāko atzinuši "The Velvet Supernova", bet kopumā konkursam pieteikušās 36 grupas un mākslinieki.

"The Velvet Supernova" ir 2011.gadā dibināta alternatīvā roka grupa no Rīgas. Lai gan grupa pastāv salīdzinoši neilgu laiku, visi tās dalībnieki guvuši vērā ņemamu skatuves pieredzi iepriekšējo grupu - "Sanctimony", "Relicseed", "Rebel Riot" darbībā un uzstājoties lielākajos Baltijas valstu klubos un festivālos, kā arī Somijā.

"The Velvet Supernova" mūzikas stils raksturojams kā pagājušā gadsimta deviņdesmito gadu alternatīvā roka un modernās elektroniskās mūzikas sajaukums, kas balstīts klasiskā roka pamatvērtībās. Pateicoties enerģiskajiem koncertiem un interaktivitātei, grupa ātri nostiprinājusi plašu fanu bāzi kā Latvijā, tā Lietuvā.

"The Velvet Supernova" izdevusi četrus radio singlus, kā arī sniegusi ap 40 uzstāšanās Latvijā un Lietuvā. Šogad grupa" paredzējuši ierakstīt un izdot debijas albumu, kā arī publicēt filmu, kurā būs redzamas vairākas grupas dzīvās uzstāšanās.

Jau ziņots, ka Slešs Kauņā uzstāsies 14. februārī, kopā ar grupu "TheConspirators" un vokālistu Mailzu Kenediju (Myles Kennedy), priecējot klausītājus gan ar sava jaunākā albuma "Apocalyptic Love" gan iepriekš sarakstītiem, tostarp "Guns N'Roses", hitiem.

Kopš 1996.gada, kad šķīrās "Guns N'Roses" solista Aksela Rouza un pārējo oriģinālā sastāva mūziķu ceļi, Slešs aktīvi ieraksta jaunas kompozīcijas un koncertē gan dažādu grupu sastāvā , gan atsevišķi.

Kopš 2008.gada Slešs aktīvāk koncentrējies uz solokarjeru. Debijas albums ar nosaukumu "Slash" iznāca 2010.gadā. Tā ierakstā piedalījušies Ozijs Osborns, Lemijs no "Motorhead", Kidroks, Igijs Pops, Fērgija (Black Eyed Peas) un citas zvaigznes.

Otrs soloalbums, kas nosaukts "Apocalyptic Love", iznāca 2012. gada maijā. Šī albuma atbalsta turnejas ietvaros notiks koncerts Kauņā.

Biļetes gan uz koncertu, gan braucienam ar fanu autobusu pieejamas "Biļešu serviss" tīklā un www.bilesuserviss.lv.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!