Rīgas grupa "Mazie Smirdīgie Kociņi" pēc pusotru gadu ilguša darba ierakstu studijā šī gada nogalē izdod debijas albumu 'Kraa', portālu DELFI informēja grupas izdevējs "Tornis Rec". Portāls "Delfi" piedāvā ikvienam noklausīties jaunā albuma dziesmu 'Pelīte'.
'Pelīte'



Albums 'Kraa' izdots kā pāra disks, kas sastāv no diviem mazajiem cd un ir pirmais šāda veida izdevums Latvijas roka vēsturē. Dziesmas diskos dalītas divās noskaņās: aktīvā (baltais disks) un pieklusinātā (melnais disks), lai gan jāatzīst, ka katrai pusei cauri vijas "MSK" dziesmu galvenie temati: aizliegtās vielas, noklusētās attiecības un neatzītie prāta stāvokļi. Rezultāts ir tipiski politnekorekts "MSK" skanējums, ar nenoslēpjamām tieksmēm pēc pankroka, garāžroka un psihodēliskas romantikas.

Kopš "MSK" uzsāka sadarbību ar "Torni" iepriekšējā gada sākumā, viņi piedāvājuši trīs radiosinglus: 'Mīcītājiem' (2006. gada Lieldienu radiosingls), 'Čukurs' (Enija Maika remiksēts gabals) un 'Dramatiskā gramatika' (šobrīd atrodas radio "NABA" topā).

Albuma atrādīšanas pasākums notiks 13. decembrī kafejnīcā "Gauja", kur kopā ar "MSK" koncertēs arī grupas "Kodeks", "Jūdas Graši", "Trauma Moralis" un "Beyond The Borders".

Ieeja bez maksas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!