Foto: Publicitātes foto

Grupa "Otra Puse" laidusi klajā jaunu singlu – dziesmu "Neaizej", no topošā jaunā albuma, kas dienasgaismu ieraudzīs maijā.

Otra puse 'Neaizej'

$sound_file = "http://www.delfi.lv/temp/audio/OtraPuse_Neaizej.mp3"; include "$includes_dir/articleincludes/audioplayer.inc"; ?>

Par to, kāpēc pašlaik izvēle ir kritusi tieši uz šo dziesmu, grupas solists Normunds Pauniņš atzīst: "Pasaulē ir kaut kāda lietu kārtība, ko der ievērot un tāpēc šo gabalu negribējās "apbižot". Tas jau labu laiciņu bija gulējis plauktiņā, jo tapa kā pirmais pēc tām dziesmām, kas radiostacijās jau ir skanējušas. Kaut arī pie klausītājiem šobrīd gribējās sūtīt kādu citu kompozīciju, nolēmu priekšroku dot "Neaizej", jo tā tomēr visilgāk ir gaidījusi iziešanu no studijas."

Dziesmas mūzikas autors ir pats solists – Normunds Pauniņš, teksta autors Ivars Kurpnieks un tās miksēšana un māsterēšana notikusi Jāņa Kalves "Labo ierakstu studijā".

Kopumā jaunajā albumā būs 11 dziesmas, kurās, kā sola "Otra Puse", savās labākajās tradīcijās būs ieturēts līdzšinējais kurss – romantika, interesantas un daudzpusīgas aranžijas, kā arī "noskaņu, izpildījuma un vārdu saplūšana ausīm un sirdīm tīkamos skaņdarbos".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!