Foto: Publicitātes foto
Pirmdien, 27. jūnijā pašmāju grupas "Laime pilnīga" un "Momend" dosies ceļā uz festivālu "Volt", kas no 29. jūnija līdz 2. jūlijam norisināsies Sopronā, Ungārijā, "DELFI Kultūra" pavēstīja grupu pārstāvji.

Festivāls norisināsies četras dienas, kuru laikā uz 15 skatuvēm uzstāsies dažādas grupas un mūziķi, notiks dažādas performances un priekšnesumi.

"Volt" festivālā uzstāsies tādas grupas kā "30 seconds to Mars", "My Chemical Romance", "Moby", „Pendulum", "The Ting Tings", "Sum 41" un citas.

"Laime pilnīga" un "Momend" kopā ar citu valstu pārstāvjiem uzstāsies uz "EU Camp" skatuves.

Grupa "Laime pilnīga" radusies 2006. gadā, šo gadu laikā tā paspējusi uzstāties gan lielākajos pašmāju mūzikas festivālos, gan kaimiņvalstīs. Tāpat ar uzvaru "Coca cola" jauno grupu konkursā "Soundwave" ieguva iespēju uzstāties "Coke Live Music" festivālā Polijā. Šī gada sākumā grupa izdeva savu debijas albumu "Dual".

Akustiskā rock/ indie grupa "Momend" pastāv vien gadu. Pavisam nesen sākotnējam duetam pievienojies vēl viens dalībnieks, grupa uzvarējusi "Radio 101" un "Cēsu alus" rīkotajā jauno grupu konkursā, iegūstot iespēju ierakstīt un izdod debijas albumu.

Atgriežoties no Ungārijas, abas grupas būs redzamas mūzikas un sporta festivālā "Fonofest".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!