Foto: LETA

Svētdien, 12. septembri, Rīgā, skvērā pie Brasas tilta norisināsies jau tradicionālie Hospitāļu ielas kaimiņu svētki, piedāvājot gan dažādas radošas, sportiskas un izzinošas aktivitātes, gan muzikālo programmu, tostarp Ainara Mielava un grupas "Dzeltenie pastnieki" uzstāšanos.

Kā "Delfi" informē pasākuma rīkotāji, Hospitāļu ielas kaimiņu svētki tiks atklāti pulksten 15. Uz skatuves kāps arī grupas "The Coco'nuts", "Tavs puisis", "The Bad Tones", kā arī jau pieminētais Ainars Mielavs, bet vakara noslēgumā – "Dzeltenie pastnieki".

Svētku apmeklētājus sagaida arī interesants Cirka mākslinieku asociācijas priekšnesums, sacensības par titulu "Brasas vecis" un "Brasas dāma", NVO nams, biedrība "Cita Rīga" ar lielformāta spēlēm, kā arī, iepriekš piesakoties, būs iespējams piedalīties galda tenisa turnīrā un ekskursijās pa apkaimi.
Dienu pirms svētkiem norisināsies jautājumu spēle komandām "Hospitāļu prāti", savukārt, orientēšanās spēle būs pieejama elektroniski no 9. līdz 12. septembrim.

Ar pilnu svētku programmu var iepazīties šeit.

Ieeja pasākumā bez maksas. Ieeja no 12 gadu vecuma ar Covid-19 sertifikātu (tikai vakcinētas vai Covid-19 izslimojušas personas), uzrādot personu apliecinošu dokumentu. Ieeja bērniem līdz 12 gadu vecumam ar Covid-19 sertifikātu (tikai Covid-19 izslimojušas personas), uzrādot personu apliecinošu dokumentu.

Nosacījumi pasākuma apmeklējumam var tikt mainīti, balstoties uz pasākuma norises laikā spēkā esošajiem MK noteikumiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!