Pēdējā brīdī Jānis Zvirgzdiņš jeb Džulians ir izlēmis, ka savu dziesmu "A Place To Call Home" Eirovīzijas dziesmu konkursa nacionālā konkursa finālā dziedās pats, nevis Igo.
Šodien un rīt Latvijas Televīzijas (LTV) studijā notiek konkursa videoversiju uzņemšana, un, tā kā dziesmas ieraksts vēl nav veikts, tās autoram ir tiesības mainīt dziesmas izpildītājus, aģentūru LETA informēja LTV sabiedrisko attiecību speciāliste Agita Bērziņa.

Kā aģentūrai LETA pastāstīja Zvirgzdiņš, viņš sākotnēji kā dziesmas izpildītāju bija pieteicis sevi ar skatuves vārdu Džulians, taču tad piedāvājis to izpildīt Igo. Tagad viņš savas domas manījis, jo nolēmis dziedāt pats.

Dziedātājs Igo aģentūrai LETA teica, ka viņam šis gadījums šķiet dīvains, jo viņš ir gatavojies un ieguldījis darbu, lai rīt dziesmu varētu ierakstīt. Viņš nenoliedz, ka dziesmas autoram bijušas tiesības manīt savu lēmumu, taču apsver iespēju pieprasīt kompensāciju par savu ieguldījumu.

Skatītāji pirmoreiz Eirovīzijas dziesmu konkursa nacionālās atlases fināla dziesmas redzēs sestdien,19.janvārī, plkst.22 LTV 1.kanālā. Plašāku informāciju par dziesmu autoriem un izpildītājiem būs iespējams gūt, skatoties Eirovīzijas dziesmu konkursa dienasgrāmatas 9., 16. un 23.februārī. Nacionālās atlases fināls, kad skatītāji LTV tiešraides laikā varēs zvanīt un balsot par sev tīkamāko dziesmu, norisināsies 2.martā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!