Sestdien Rīgas cirkā notiks Imanta Dakša jaunākā albuma "Vēl nedzimušas reliģijas templī" prezentācija, portālam "Delfi" pavēstīja mūziķa pārstāvji.
8.decembrī Rīgas cirkā ir gaidāms neparasts notikums. Mūziķis Imants Daksis gatavo īpašu priekšnesumu, lai prezentētu savu jaunāko albumu "Vēl nedzimušas reliģijas templī". Tas ir iznācis novembra pēdējā dienā un jau ir pierejams mūzikas veikalos.

Albums ir tapis sadarbībā ar Latvijā labi zināmu skaņu eksperimentētāju Andri Indānu, kas ir vairāku muzikālu projektu autors un producents. Albumā iekļautās dziesmas ir skaņu efektu un nianšu bagātinātas, kas piešķir tam filmu mūzikai līdzīgu, kinematogrāfisku skanējumu.

Prezentācijas pasākumā Imants uzstāsies kopā ar cirka māksliniekiem – akrobātiem, mīmiem, gaisa vingrotājiem un pat dzīvniekiem, caur to priekšnesumiem ilustrējot jaunākā albuma dziesmu noskaņas. Pasākumā piedalīsies ne tikai vietējie mākslinieki, bet arī Maskavas cirka viesi.

Pasākuma sākums ir plkst.19.00, biļetes var iegādāties Biļešu servisa kasēs, to cenas ir 3, 5 un 7 lati. Pasākuma dienā cenas var palielināties, turklāt vietu skaits ir ierobežots. Pasākumu drīkst apmeklēt arī bērni, līdz 6 gadu vecumam ieeja ir bez maksas.

Pēc prezentācijas pasākuma dj Uldis Rudaks sola muzikālu pasākuma turpinājumu līdzīgās noskaņās Micrec bārā, kas atrodas tieši pretī Rīgas cirka ēkai.

Pirmais singls no jaunākā albuma ar nosaukumu Esība smaržo jau ir sasniedzis visas Latvijas radiostacijas un pat nonācis topos. Ar šo dziesmu Imants Daksis piedalīsies arī televīzijas raidījumā "Cīņas klubs" 12.decembrī.

Sīkāku informāciju par albumu un pašu Imantu meklējiet mūziķa mājaslapā www.imantsdaksis.lv. $bslink="http://piletilevilv.cma.ee/index.php?lang=lat&id=4096"; include("/www/htdocs/whatson/includes/bs.inc"); ?>

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!