Foto: Reuters//Scanpix/LETA

Komiksu un bilžu grāmatu izdevēja "TidalWave Comics" paspārnē klajā laists komikss par leģendārā mūziķa, grupas "The Beatles" bundzinieka Ringo Stāra (81) dzīvi, vēsta "Reuters".

Grāmatiņa, kurā iemūžināts slavenā "bītla" dzīvesstāsts, ir izdota sērijā "Orbit", kurā ar šādiem izdevumiem tiek godinātas personības, kas spējušas atstāt ietekmi visā pasaulē. Piemēram, komikss izdots arī pieminot nesen mūžībā aizgājušo populāro aktrisi Betiju Vaitu. Tāpat iepriekš izdevniecība publicējusi komiksus pār pārējiem "The Beatles" dalībiekiem.

Komikss 22 lapaspusēs atklāj Ringo Stāra biogrāfiju – kā viņš bērnībā pārvarējis dzīvībai bīstamu slimību un kā kļuvis par vienu no ievērojamākajiem bundziniekiem pasaulē grupā "The Beatles".

Biogrāfiskais komikss pie lasītājiem nonāks 12. janvārī un būs pieejams gan drukātā, gan digitālā formātā.

Ringo Stārs "The Beatles" sastāvā pēc Džona Lenona uzaicinājuma sāka spēlēt 1962. gadā. Bet pēc grupas izjukšanas darbojās kā solomākslinieks un viesmūziķis dažādos projektos. Kopš 1989. gada Ringo Stārs ir paša izveidotās supergrupas "Ringo Starr & His All-Starr Band" līderis. Kopā ar šo grupu slavenais bundzinieks viesojies arī Rīgā – 2011. gada jūnijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!