Foto: Publicitātes attēli
Populārais Liepājas mūziķis un uzņēmējs Luijs Fonteins (īstajā vārdā Stīns Lorencs) kopā ar savu pavadošo grupu laidis klajā jaunu albumu "Buried & Blessed" un atsāk koncertturneju "The Most Expensive Band in the World 2012", portālu "Delfi" informē Fonteina menedžments.

Albumā apkopotas 13 kompozīcijas, kuras Fonteins ierakstījis kopā ar savu tagadējo un iepriekšējiem pavadošajiem sastāviem. Kā ierasts, Fonteins arī šoreiz pieaicinājis viesmūziķus. "Buried & Blessed" tapis trīs dažādās valstīs, kopā ar 13 dažādiem mūziķiem.

Kristīne Dobele no Liepājas grupas "The Briefing" ierakstījusi lielāko daļu bungu partiju – instrumentu, kuru viņa nekad iepriekš dzīvē nebija spēlējusi, kā arī daudzas "Hammond" elektrisko ērģeļu un vokālu partiju. Ilglaicīgais Fonteina sadarbības partneris, dānis Anders Banke aranžējis pūšamo instrumentu sekciju, nodrošinot albumam jau ierasto un Fonteina mūzikai atbilstošo skanējumu.

Pirmie albuma prezentācijas koncerti notiks 28.jūnijā Rīgā, "Nabaklab" un 29.jūnijā Liepājā, klubā "FontainePalace". Savukārt 30. jūnijā Fonteins uzstāsies festivālā "Live Fest" Dzintaru koncertzālē pirms rokmūzikas veterāniem "Manfred Mann".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!