Foto: Publicitātes foto

2020. gada 13. jūnijā Ropažu estrādē jau ceturto reizi ikgadējais "R&B Blues Festival", šoga īpaši akcentējot tā rīkotāju – grupas "Latvian Blues Band" 20. jubileju.

Kā raksta rīkotāji, festivala apmeklētājus priecēs mākslinieki no ASV, Itālijas, Polijas un Latvijas. Šis ir vienīgais festivāls Latvijā, kurā klausītāji var vienuviet baudīt blūzu, R&B un soulmūziku izcilu mākslinieku izpildījumā.

Festivāla mērķis ir nodrošināt kvalitatīvu mūzikas un dzīvesstila piedāvājumu jau nobriedušai auditorijai, kas apzinās savu gaumi un izvēlas kvalitatīvu atpūtu. Atzinīgi šo festivālu vērtē arī paši mākslinieki no dažādām pasaules malām. "R&B Blues Festival" Latvijā pulcējis mūziķus no tādām vietām kā Austrālija, ASV, Beļģija, Polija, Igaunija, Dānija, Vācija, Nigērija un Dienvidāfrika.

Ik gadu festivāla organizēšanā tiek pievērsta sevišķa uzmanība, kā vēl pārsteigt klausītājus. Kā uzsver rīkotāji, patīkami, ka arī Latvijā interese par blūzu un soulmūziku pieaug, tādēļ šogad festivālā būs divas skatuves – galvenā skatuve un akustiskā skatuve, tādējādi gan pilnveidojot festivāla programmu, gan piedāvājot klausītājiem plašāku izvēli.

Pasākuma programma tiek solīti izcili mākslinieki, kas parādīs daudzpusīgu blūza, R&B un soulmūzikas skanējumu.

Pilna festivāla programma tiks izziņota 2020. gada 1. martam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!