Foto: Publicitātes foto
"Positivus" festivāla "I Love You" skatuves programmu papildinās iecienītas pašmāju un Baltijas grupas, tostarp "Bērnības milicija", "Tribes of the City", "Parára", "Sibyl Vane", "Markas Palubenka" un citi. Arī šogad uz "I Love You" skatuves sestdienas naktī gaidāms patīkams muzikāls pārsteigums, jeb iepriekš neizziņotas grupas koncerts, portālu "Delfi" informē festivāla rīkotāji.

Piektdien, 19. jūlijā, "Positivus" festivāla "I Love You" skatuvi atklās "Franco Franco", daudzsološie Lietuvas rokmūziķi "Deeper Upper" un eksperimentālā roka un postpankroka apvienība "Parára". Vakara gaitā uz skatuves koncertēs arī "Colours of Bubbles" un daudzpusīgie visuma apceļotāji "Laika suns".

Sestdien, 20. jūlijā, festivāla otro dienu iesāks lirisku melodiju un rokenrola ritmu meistari "Them Lemons", kuriem sekos "Carnival Youth", jaunā latviešu dziesminiece Alise Joste, grupa "Momend" un Lietuvas pārliecinošais alternatīvās un elektronikas žanra debitants Markas Palubenka. Igaunijas vēsmas festivālā iedvesīs sintpopa apvienība "Zebra Island" un Latvijā plaši pazīstamie roka, blūza un popmūzikas pārstāvji "Sibyl Vane". Turpinot tradīcijas, sestdienas noslēgumā "I Love You" skatuves viesus patīkami pārsteigs kāds noslēpumains priekšnesums.

Savukārt svētdien, 21. jūlijā, "I Love You" skatuves programmu ieskaņos nepieradinātā un neprognozējamā apvienība "Stūrī zēvele", Igauņu svaigi pārsteidzošie mūziķi "Odd Hugo" un Anete, kā arī Lietuvas melodiski elektroniskā apvienība "Without Letters". Par enerģisku un neaizmirstamu festivāla izskaņu parūpēsies Latvijas indie rock grupa "Bērnības milicija" un sapņainā alternatīvā poproka apvienība "Tribes of the City".

Jau vēstīts, ka šogad "Positivus" notiks trīs dienas – no 19. līdz 21.jūlijam.

Festivāla līdz šim izziņotās grupas ir "The xx", "Sigur Rós", "Two Door Cinema Club", "Imagine Dragons", "Noah and the Whale", "Zodiaks", "The Joy Formidable", Tom Odell, "Crystal Castles", "Jauns Mēness", Michael Kiwanuka, Willy Moon, "Efterklang", "Palma Violets", kā arī daudzi citi ārzemju un pašmāju mākslinieki.

Biļetes nopērkamas www.positivusfestival.com, "Biļešu Serviss" kasēs un "Nordea" bankomātos. Trīs dienu biļete (bez telts vietas) maksā 37 latus un trīs dienu biļete ar telts vietu maksā 41 latu. Tuvojoties festivālam, biļešu cenas palielināsies.

Fotogalerijā: 'Positivus' 2012

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!