Foto: Publicitātes foto

Jauniešu koris "Balsis" ir atgriezies no koncertturnejas Austrālijā un izziņo februārī gaidāmos koncertus. Kā vēsta kora mākslinieciskais vadītājs Ints Teterovskis, koris februārī turpinās koncertciklu "Mūzika Balsīm" ar tradicionālajiem Sv. Valentīna dienas koncertiem – "Mīlestība = II".

14. februārī Zunda torņos (Zunda Towers) pulksten 19 un 21 notiks koncerti "Mīlestība = II". Programmā skanēs vairāki Valta Pūces kormūzikas pirmatskaņojumi un Andra Sējāna dziesmu cikls "Par ziediem" ar Vizmas Belševicas dzeju.

Koncertos piedalīsies Jauniešu koris "Balsis", mākslinieciskais vadītājs Ints Teterovskis, diriģenti Kamila Siliņa un Georgs Zujevs, Mārcis Lipskis (kontrabass), Valts Pūce (taustiņi), Andris Sējāns (balss), režisore Dana Biteniece un gaismu mākslinieks Ivars Vācers.

Kā norāda Teterovskis, šie koncerti būs unikāla iespēja piedzīvot līdz šim pirmo muzikālo notikumu Zunda torņos, kur klausītājiem pavērsies īpaši skaists skats uz Rīgu. Organizatori lūdz uz koncertiem ierasties savlaicīgi. Nokļūt uz norises vietu varēs tikai ar liftu.

Savukārt 18. februārī pulksten 17 koncertprogramma "Mīlestība = II" skanēs Ērgļu saieta namā.

Jau ziņots, ka "Mūzika Balsīm" ir koncertcikls, kurā skan Jauniešu korim "Balsis" radīta jaunākā mūsdienu latviešu komponistu kormūzika.

Teterovskis arī ziņo, ka šī gada martā tiks izdots Raimonda Paula un Ineses Zanderes kormūzikas cikla "Dziesmas par Latvijas upēm" ieraksts Jauniešu kora "Balsis" atskaņojumā. Tas būs pieejams kompaktdiskā un visās mūzikas straumēšanas platformās.

Biļetes uz koncertiem "Mīlestība = II" ir nopērkamas visās "Biļešu paradīzes" kasēs un internetā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!