Foto: Publicitātes foto
Novembra sākumā kinoteātrī "Splendid Palace" pirmizrādi piedzīvos jaunā izrāžu apvienības "Panna" "stan-up" izrāde "Puse no sirds", ko tās veidotāji dēvē par pētījumu par vidējo latviešu laulību, kur tipiska latviešu pāra attiecībās iejutīsies aktieri Zane Daudziņa un Aldis Siliņš.

Pavisam neilgi pirms "Puse no sirds" pirmizrādes rubrikā "
Kas tavā maģītī?
" viesojās Dailes teātra aktieris Aldis Siliņš un atklāja savu iemīļotāko ierakstu topu.

"Nav tā, ka man būtu kāds konkrēts mīļākais izpildītājs vai es būtu kāda īpaša mūzikas stila piekritējs. No visa pa druskai....nu kā jau dzīvē," savu izvēli komentē aktieris.

Dziesmu secībai nav nozīmes.


Johann Sebastian Bach 'Air Suit'


Mana mašīnas mūzika tālākiem ceļojumiem. Ģeniāls skaņdarbs, kas pāris minūtēs izmaļ visas smadzenes līdz asarām un laimes sajūtai.

Gotan Project 'Una Musica Brutal'

Tango = attiecības. Noteikti uz koncertu jāiet divatā ar sievieti.Виктор Цой 'Пачка сигарет'Studiju laiku mūzika. Земфира и Инна Чурикова 'Непошлоe'
Patīk tieši video izpildījuma dēļ. Skatos kā pilnmetrāžas kino. Labs stāsts.Dzelzs vilks 'Teci gaiši, mēnestiņ!'Kapitāli puiši. Prieks, ka patīk arī manam dēlam.Caetano Veloso 'Cucurrucucu Paloma Hable Con Ella'
Paliekoša spēcīga tautasdziesma.
Nick Cave 'Into My Arms'Vienkārši patīk. Stipra dziesma un stiprs izpildītājs.Prāta Vētra 'Rudens'Ļoti tuva dziesma. (Domāju arī vairumam latviešu tautas) Rada gan iekšējo, gan ārējo kustību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!