Trešdien, 14.februārī, tieši Svētā Valentīna dienā, plkst.18:00 klubā “La Rocca-Studija 69” savu albumu “Tuvumā tālumā” un “Belije nebesa” iznākšanu atzīmēs grupa “A-Eiropa”.
Daudzas dziesmas no albumiem jau izskanējušas gandrīz visās Latvijas radiostacijās un iekarojušas Latvijas klubus, tagad kopā ar citām apvienotas vienā albumā. Tehnoloģiju mīļotājiem - albumā Latvijas mūzikas albumos vēl nebijis bonus – video klips dziesmai “Belije nebesa” (mpg fails).

Albumā “Tuvumā tālumā” apkopotas dziesmas latviešu valodā, bet albumā “Belije nebesa” – krievu valodā.

Jāpiebilst, ka pēc albuma prezentācijas visi viesi tiks mīļi gaidīti uz Valentīndienas pasākuma turpinājumu klubā “La Rocca”, kur varēs noskatīties arī grupas “A-Eiropa” pilnu koncertprogrammu ar dažādiem, īpaši šim vakaram gatavotiem šova elementiem.

Albuma iznākšana nebūtu iespējama bez tā ģenerālsponsora – “Mentos Cool Chews”.

Projekta “A-Eiropa” albumu atklātā prezentācija 17.februārī

Darām arī zināmu, ka sestdien, 17.februārī plkst.14:00, atzīmējot albumu iznākšanu, grupa “A-Eiropa” uzstāsies tirdzniecības centrā “Mols” un būs pieejama plašām tautas masām, grupas faniem un mīļotājiem. Būs iespēja saņemt grupas dalībnieku autogrāfus, kā arī iegādāties grupas T-kreklus un mūzikas albumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!