Foto: Publicitātes foto
Klubā "Depo" ceturtdien, 10. oktobrī, uzstāsies indie roka duets no ASV "Lung", portālu "Delfi" informē kluba vadītājs Guntis Vanags.

"Lung" sastāvā ir Keita Veikefīlda (elektriskais čells un vokāls) un Daisī Kaplans (bungas). Savā skanējumā abi jauc trokšņainu agrīno "grunge / post rock" ar daudzslāņainām tumšām noskaņām.

Kopš viņu pirmās uzstāšanās 2016. gada aprīlī, duets ir nospēlējis vairāk nekā 300 šovus. Kā arī izdevis divus albumus, kurus ar sajūsmu uzņēmuši ASV mūzikas kritiķi.

Abi iepriekš ir piedalījušie daudzos projektos. Daisī spēlējis prominentajā rokgrupā "Foxy Shazam" un feministu panku grupā "Babe Rage". Keita ir bijusī operdziedātāja, kura kopš 2014. gada rada mūziku ar čellu un vokālajām cilpām. Kopā viņi rada fascinējošu un provokatīvu skaņu, ko vislabāk var baudīt klātienē – tā "Lung" raksturo Vanags.

"Depo"ir viens no vecākajiem Rīgas klubiem, kas pastāv kopš 2002. gada un rīko gan pašmāju alternatīvās un nekomerciālās mūzikas grupu koncertus, kā ar regulāri piedāvā ārvalstu viesu uzstāšanās. Klubs "Depo" atrodas Vaļņu iela 32-30, Vecrīgā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!