Dzintaru koncertzālē, Jūrmalā 16. jūnijā plkst. 19:30 notiks džeza mūzikas koncerts "Jazz Dzintari", kurā uzstāsies Jolanta Gulbe un grupa "RMB", portālu "Delfi" informē koncerta organizatori - "Stefany Show Business" pārstāvji.
Koncerta pirmajā daļā uzstāsies džeza grupa "RMB" (Raimonds Macats Band) – Jolanta Gulbe, Raimonds Macats, Aivars Hermanis, Andris Buiķis, Oskars Sproģis un Deniss Paškēvičs.

Skanēs arī komponista Raimonda Macata instrumentālie skaņdarbi par džeza tēmu. Bet otrajā daļā ar izsmalcinātu džeza mūziku un savu bossa nova programmu – dziesmām portugāļu un angļu valodās priecēs Jolanta Gulbe un viņas pavadošais sastāvs.

Jolanta Gulbe ir viena no profesionālākajām latviešu dziedātājām ar spēcīgu, tembrāli bagātu balsi. Apguvusi gan akadēmisko dziedāšanu, gan soul un latin jazz dziedāšanas manieri, viņa ir viena no retajām bossa nova stila mūzikas izpildītājām Latvijā. Tieši bossa nova ir viens no Jolantas iemīļotājiem mūzikas stiliem, kura izcelsme meklējama Brazīlijā un tas radies kā pilnīgi jauns stils pagājušā gadsimta 60. gados Amerikā.

Jolanta Gulbe sadarbojusies ar vadošajiem Latvijas populārās mūzikas izpildītājiem un autoriem, un šobrīd koncertē apvienībā ar Aivaru Hermani (ģitāra), Raimondu Macatu (taustiņi), Oskaru Sproģi (basģitāra) un Andri Buiķi (bungas).

Dažādu mūzikas kolektīvu sastāvos uzstājusies ASV, Kanādas, Izraēlas, Krievijas un Baltijas valstu lielākajās koncertzālēs. Darbojusies kā vokālā pedagoģe TV5 realitātes šovā "Talantu fabrika" un Arņa Medņa popmūzikas studijas.

Biļetes uz "Jazz Dzintari" koncertu Dzintaru koncertzālē 16.jūnijā var iegādāties "Biļešu paradīzes" un Dzintaru koncertzāles kasēs, kā arī www.bilesuparadize.lv.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!