Dziedātāja Katrīna Gupalo un pianists Andrejs Osokins sagatavojuši franču dziedātājas simtgadei veltītu koncertprogrammu ''100 gadi ar Piafu'', kuras koncerti gaidāmi desmit Latvijas pilsētās.

"Koncertprogramma ''100 gadi ar Piafu'' ir Gupalo un Osokina veltījums leģendārās franču dziedātājas Edītes Piafas simtgadei. Unikālā programma apvienos gan Piafas leģendārākos hītus un īpaši ekspresīvās pēdējo gadu dziesmas, kas Latvijā tiks izpildītas pirmo reizi, gan arī klasisko mūziku, kas skanējusi Piafas dzīves laikā, iedvesmojusi viņu un radījusi atmosfēru 20. gadsimta Parīzē - Ravēls, Satī, Stravinskis un Debisī," gaidāmo koncertu programmu raksturo tās veidotāji.

''100 gadi ar Piafu'' ir pirmais Gupalo un Osokina kopprojekts. Gupalo nupat ir beigusi studijas Rietumu Mūzikas akadēmijā Kalifornijā, ASV.

Koncertprogramma 11. decembrī būs klausāma Cēsīs, 15. decembrī - Ogrē, 25. decembrī - Aizkrauklē, 26. decembrī - Alūksnē, 13. janvārī - Jelgavā, 16. janvārī - Liepājā, 19. janvārī - Talsos, 20. janvārī - Daugavpilī, 24. janvārī - Gulbenē un 11. februārī - Rīgā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!