Foto: Publicitātes foto

Koncertzālē "Palladium", ceturtdien, 22. novembrī plkst.20.00 sāksies grupas "Astro'n'out" koncerts, ar kuru grupa atzīmēs savu jaunākā albuma "Lauvas" iznākšanu, portālu "Delfi" informē grupas menedžments.

Koncertā "Astro'n'out" atskaņos dziesmas gan no jaunā albuma, gan iepriekšējo albumu populārākās kompozīcijas, kā "Daļa Rīgas," "Spoguļoties" u.c.

Pie jaunā albuma grupa aktīvi strādājusi divus gadus. Jauno skanējumu producējis DJ Rudd. Par albumu un koncertu šovakar grupas dziedātāja Māra Upmane – Holšteina teic: "Lauvas ir albums, kurā ļoti liela nozīme ir bijusi komandas darbam. Tas nemaz nav viegli - uzticēties citiem, bet mums izdevās šo paļaušanos sevī atrast un rezultātā ir tapis, mūsuprāt, skaistākais grupas albums. Fantastiska ir sajūta redzot kā tas tālāk turpina attīstīties arī uz skatuves, kā grupas enerģijā organiski iekļaujas arī citi mākslinieki. Kopā ar scenogrāfiju ir radīts mākslas darbs, kurā mūzika ir tikai viena no sastāvdaļām un mēs paši ar nepacietību gaidam vakaru, lai to izdzīvotu."

Par koncerta vizuālo konceptu un režiju parūpējies Roberts Rubīns. Video veidošanā piedalījušie vairāki mākslinieki –Viktors Keino, Dzintars Krūmiņš, Grindhouse Pictures& Jura Podnieka studija, Rūdolfs Minks, CG Ant Motion Graphics & Design Studio, "Film Angels Studio" un Jānis Kalējs, "Not Perfect", Māris Lagzdiņš.

Koncertā piedalīsies arī dziesminieks Goran Gora un albuma producents DJ Rudd.

Ieeja koncertzālē no plkst.19.00

Biļetes būs iespējams iegādāties arī pirms koncerta "Palladium" koncertzālē. Biļetes pieejamas "Biļešu servisa" kasēs un www.bilesuserviss.lv. Biļešu cena 9 lati.

Foto: grupa 'Astro'n'out'

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!