Konkursā "Jaunais vilnis 2007" triumfējusi dziedātāja no Moldovas Natālija Gordienko. Savukārt Latvijas pārstāvis Andris Ērglis izcīnījis trešo vietu, liecina aģentūras LETA veiktie konkursa rezultātu aprēķini.
Gordienko pirmo vietu ieņēmusi ar 312 punktiem. Otro vietu ar 308 punktiem izcīnījis duets no Ukrainas "Barselona", bet trešo vietu ieņēmis Ērglis ar 307 punktiem.

Ceturto vietu jauno izpildītāju konkursā "Jaunais vilnis 2007" ieguvusi dziedātāja no Polijas Marina ar 304 punktiem, bet piektajā vietā ar 301 punktu ir grupa "Rin Go" no Kazahstānas un dziedātāja no Baltkrievijas Polina Smolova.

Ar 299 punktiem nākamā ir dziedātāja no Vācijas Franciska un Grieķijas pārstāvis Martakis Kostas, bet 297 punktus ieguvusi Krievijas dziedātāja Maša Novikova.

Krievijas dziedātāja Nataša Vinokura ieguvusi 296 punktus, jaunā izpildītāja no Krievijas Anastasija Kočetkova - 291 punktu.

Ar 289 punktiem nākamais ir izpildītājs no Ukrainas Vasīlijs Lazarovičs, 287 punktus ieguvis Mihai no Rumānijas, bet 286 punktus - dziedātāja Šioma no ASV.

283 punktus ieguvis Čehijas pārstāvis Isa Samers, 279 punktus - dziedātāja Eleonora no Gruzijas, 275 punktus - Čehijas pārstāve Kate, bet 274 punktus - dziedātājs no Itālijas Alesandro.

Pirmdien paredzēts konkursa beigu pasākums, kurā tiks apbalvoti uzvarētāji un notiks galā koncerts.

Izskaņas koncertā uzstāsies Dmitrijs Hvorostovskis, Alla Pugačova, Valērijs Meladze, Filips Kirkorovs, Leonīds Agutins, Anželika Varuma, Alsu, Dima Bilans, "Via gra", Valērija, Nikolajs Baskovs, "A Studio", Taisija Povalija, Timati un Ksenija Sobčaka.

Šogad konkursa finālā piedalījās dalībnieki no 14 valstīm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!