Foto: LETA

Koris "Balsis" un diriģents Ints Teterovskis laikā, kad ikviens ir aicināts palikt mājās un ievērot dažādus ierobežojumus globālās pandēmijas dēļ, rīko jauno dziedātāju uzņemšanu attālināti – ar videozvana palīdzību, portālu "Delfi" informēja kora vadītājs Teterovskis.

Dziedātāji tiks uzņemti visās balsu grupās. Pieteikties aicināti dziedātāji no 16 gadu vecuma.

Visiem dziedāt gribētājiem ir līdz 2. maijam jāaizpilda anketa kora "Balsis" mājaslapā, jānorāda sev vēlamais noklausīšanās datums. Pēc tam tiks epastā nosūtīts uzaicinājums uz noklausīšanos "Zoom" platformā 3. vai 4. maijā sākot no pulksten 17.00. Iespējams noradīt arī citu noklausīšanās datumu. Lai noklausīšanās būtu veiksmīga, viedierīcei nepieciešams video un audio pieslēgums.

Kora "Balsis" mēģinājumi notiek pirmdienās un piektdienās no pulksten 18.30. līdz 21.30, dažkārt arī trešdienās un brīvdienās.

Kā atklāj Teterovskis, "Balsis" tiekas ar klausītājiem apmēram 60 koncertos gadā, kā arī citos tradicionālos un inovatīvos projektos, kā arī kora saliedēšanās aktivitātēs.

Jauniešu koris "Balsis" pastāv kopš 1987. gada.Koris regulāri koncertē gan Latvijā, gan ārzemēs un ir vairāku starptautisko konkursu laureāts

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!