Foto: Jānis Vīksna
Sestdien, 11. septembrī, pulksten 21 Cēsu "Fonoklubā" tiks vērtas durvis Krisa Noa (Chris Noah) koncertam, lai iepriecinātu klausītājus ar gan zināmākajām, gan jaunākajām pašmāju mūziķa dziesmām.

Kā raksta "Fonokluba" pārstāvji, zīdainā tembra īpašnieks, mūziķis Kriss Noa, indīrokā apvieno lipīgas melodijas ar romantiskiem dziesmu tekstiem. Mūziķa pirmais EP "What About Tomorrow" tika nominēts labākajai debijai Latvijas mūzikas ierakstu gada balvā "Zelta mikrofons 2018", savukārt otrais EP - "Distance" iznāca 2020. gada martā un tika nominēts labākā popmūzikas albuma balvai.

Kā atgāina organizatori, Kriss Noa ir uzstājies gan pašmāju festivālos "Positivus", "Summer Sound", gan "Reeperbahn" festivālā Hamburgā, Tallinā Tallinas Mūzikas nedēļas ietvaros, savukārt šonedēļ uzstājas Viļņas mūzikas konferencē. Tāpat mūziķis ir iesildījis tādus viesus kā "The Naked and Famous", Toms Odels un LP. Cēsīs Kriss Noa pēdējo reizi viesojās 2019. gada festivālā "Fono Cēsis", kas arī kļuva par līdz šim pēdējo festivāla vakaru.

Saskaņā ar valstī esošajiem ierobežojumiem, koncerts "Fonoklubā" norisināsies tā sauktajā "zaļajā zonā", kas nozīmē – to varēs apmeklēt tikai personas, kas varēs uzrādīt derīgu vakcinācijas pret Covid-19 vai pārslimošanas sertifikātu.

Pēc teju gadu ilga klusuma brīža, jūlijā "Fonoklubs" atsāka darbību drošajā režīmā, kas paredz neierobežotu darba laiku bez papildu ierobežojumiem. Šajā laikā Cēsu koncertvietā ir viesojušās tādi mūziķi un mākslinieki kā "Oranžās brīvdienas", Juris Kaukulis, Rūdolfs Kugrēns, "Indygo", Čipsis un Dullais, "Transleiteris", Miks Dukurs un daudzi citi.

Pēc Krisa Noa uzstāšanās sestdien ballīti nodrošinās dīdžejs Artūrs Pudāns.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!