Foto: Publicitātes foto
1.augustā plkst. 20:00 notiks trešais koncertsērijas MASA dzīvais koncerts kultūras telpā "3 Māsas". Koncertā uzstāsies lietuviešu grupas "Sheep Got Waxed" saksofonists ar solo projektu "Sheep Effect" un vietējais eksperimentālās mūzikas trio "Buer & Andromalius".

Kā portālam "Delfi" teic pasākuma organizatore Elizabete Balčus, "Sheep Effect" mūzika iedvesmota no džeza, eksperimentālās un elektroniskās deju mūzikas.

2019.gadā "Sheep Effect" izdeva savu debijas albumu "Saxual Harassment" kurā viņš lieto saksofonu netradicionālos veidos un sapludina to pikantā muzikālā kokteilī ar drum'n'bass, tehno un IDM elementiem.

Eiropas mūzikas scēnā "Sheep Effect" saksofonists Simonas zināms ar savu grupu "Sheep Got Waxed" – spēcīgu džeza, elektroniskās un akadēmiskās mūzikas hibrīdu, kas guvusi ievērību spēlējot ievērojamos Eiropas festivālos.
Bet zem "Buer & Andromalius" vārda slēpjas Latvijas "underground" vidē zināmi vārdi - Gatis Ziema (ģitāra), skaņu mākslinieks Kaspars Groševs un Andrejs Jastrebinskis (saksofons). Viņi apvienojušies trio, kas sajauc dzīvos instrumentus un elektroniku ekspresīvā skanējumā.

Pirmās biļetes uz pasākumu ir lētākas – 7 eiro, bet vēlāk 10 eiro. Tās ir ierobežotā skaitā un iespējams iegādāties Fienta: https://fienta.com/lv/masa3.

Koncertsērija MASA notiek sadarbībā ar "Radio Naba". Iepriekšējos pasākumos uzstājušies tādi mākslinieki kā Erki Parnoja, Elizabete Balčus un Evija Vēbere.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!