Foto: Publicitātes foto/F64

Šo ceturtdien, 20. jūnijā, pulksten 19.00, Latvijas 1.rokkafejnīcā Rīgā notiks sezonas noslēguma dziesmu vakars, kurā muzicēs Haralds Sīmanis un Dinārs Gulbis.

Haralds Sīmanis pirms vasaras festivālu un brīvdabas koncertu sezonas sākuma uz Rīgu vedīs sveicienus no Gaiziņa, bet Dinārs no Salaspils ziedu dārziem. Haralda nereti skarbais izpildījums un cilvēciskais mīļums kā divi pretpoli veido viņa personības vienoto harizmu. Dināra dziļi emocionālais dziedājums un izvēlēto tekstu nopietnība slēpj viņa mazliet mīļi naivo, sirds tīro skatu pasaulē, kas ir viņa patiesuma karogs. Abi tic katram izdziedātajam vārdam – jo bez ticības nav vērts runāt, kur nu vēl dziedāt.

Austras biedrība, veidojot dziesmu vakarus Latvijas 1. rokkafejnīcā, stāsta par latviešu dziesminiekiem kā par būtisku Latvijas kultūras daļu. Ikviens dziesminieks ir unikāla personība ar savu pasaules redzējumu, vēstījumu un tikai sev raksturīgo muzikālo rokrakstu un izpildījuma manieri.

Ieeja par ziedojumiem Austras biedrībai dziesminieku kustības veicināšanai un popularizēšanai.

Pasākums tiks filmēts un fotografēts. Foto un video materiāli var tikt izmantoti pasākuma publicitātē un Austras biedrības reklāmas materiālos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!