Liepājā koncertestrādē "Pūt, vējiņi" 17. jūnijā ar vērienīgu koncertu leģendārā grupa "Līvi" atzīmēs savu 30 gadu jubileju.
Grupas ģitārists un solists Ainars Virga pastāstīja, ka šajā dienā plkst. 12 tirdzniecības namā "Kurzeme" plānota tikšanās ar tagadējiem un bijušajiem "Līvu" dalībniekiem. Savukārt koncerts sāksies vakarā un tajā uzstāsiez "Līvi", "The Hobos", Tomass Kleins ar grupu "Cacao", Juris Pavītols, Felix, īpašais viesis apvienības "Tēvzemei un Brīvībai"/LNNK Eiroparlamenta deputāts Roberts Zīle.

Koncerta noslēgumā "Līvi" muzicēšot apvienotā sastāvā - uz skatuves kāps grupas bijušie un esošie dalībnieki. Pēc koncerta "Pūt, vējiņos" notiks arī uguņošana un balle ar grupu "Bet, bet".

"Līvi" dibināti 1976. gadā Liepājā. Grupa savā laikā bijusi bagāta ar tādām spilgtām personībām kā Ēriks Ķiģelis, Igo Fomins, Vilnis Krieviņš, Modris Šterns, Dainis Virga, Tomass Kleins un citi.

"Līvi" ir grupa, kura piedzīvojusi dažādu paaudžu un sastāvu maiņas, tomēr neviens nevar noliegt to, ka "Līvi" ir dzīvi un vienmēr ir skanējuši kā "Līvi", un ka tos nav iespējams sajaukt ar kādu citu grupu. Grupai bijuši gan priecīgi, gan skumji brīži, tomēr "Līvi" ir pierādījuši, ka caur grūtībām nav zaudējuši savu raksturu un skanējumu, teikts grupas interneta mājaslapā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!