Foto: EPA/Scanpix/LETA
Lietuvā pamatīgu ažiotāžu sacēlusi popmūzikas zvaigzne Dua Lipa. Uz viņas koncertu šovasar Kauņā biļetes izpirktas jau iepriekšpārdošanas laikā. Taču daļu no tām iegādājušies uzpircēji. Sludinājumu portālos publicētie piedāvājumi liecina, ka nu par standarta stāvvietu tiek prasīti pat 300 eiro, vēsta "LRT.lt".

Arī "Delfi" iepriekš rakstīja, ka Dua Lipa šovasar, 21. jūnijā, uzstāsies "Žalgiris" arēnā Kauņā. Biļešu tirdzniecība uz koncertu tika uzsākta piektdien, 26. novembrī. Pēc "LRT.lt" sniegtās informācijas biļetes uz dziedātājas vienīgo koncertu Baltijas valstīs tika izpirktas pusstundas laikā. Biļetes oriģinālā cena bija 79 eiro par stāvvietu.

Šī ir viena no retajām reizēm Lietuvas izklaides un koncertu biznesā, kad biļetes uz koncertu valsts lielākajā arēnā tiek izpirktas tik strauji.

"LRT.lt" vēsta, ka uzrunājuši kādu no biļešu tirgotajiem pēc tiešsaistes sludinājuma. Viņš piedāvājis četras biļetes, katru par 250 eiro. Pēc jautājuma, vai būtu pieejamas vēl kādas biļetes, vīrietis paudis, ka kopumā varot pārdot sešas biļetes. "LRT.lt" žurnālists arī apjautājies, kāpēc pārdevējs pēkšņi vairs negrib apmeklēt pazīstamās popzvaigznes koncertu, ja reiz pārdod biļetes. Uz ko saņēmis lakonisku atbildi: "Es to vairs nevēlos."

Kāds cits pārdevējs savukārt ar divām biļetēm gribējis 600 eiro un plašākās pārrunās nav ielaidies, sakot, ka interese ir liela un viņš cenu netaisoties nolaist.

"LRT.lt" žurnālisti arī atgādina, ka šādos gadījumos nav garantijas, ka pārdevējs par prāvo summu vienu un to pašu biļeti nepārdos vairākiem interesentiem.

Jau ziņots, ka Dua Lipa "Future Nostalgia Tour" sāksies 2022. gada 15. aprīlī Mančestrā, Lielbritānijā. Tam sekos 35 koncerti Eiropā - jau pieminētais šovs Kauņā, kā arī uzstāšanās Somijā, Norvēģijā citur. Turnejas noslēgums būs 28. jūnijā, Zviedrijā.

Īpašā viešņa Lietuvas koncertā būs "Grammy" nominate, zviedru zvaigzne Tove Lo.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!