Foto: DELFI

Festivālā "Live Fest" nākamā gada augustā Kuldīgā uzstāsies jau iepriekš izziņotās grupas "Secret Service" un "Sweet", kā arī "Bay City Rollers", "The Rubettes" un "Slade", informē festivāla organizatori.

"Bay City Rollers" ir skotu grupa, kuras pirmsākumi meklējami 1966. gadā. Grupa savus lielākos panākumus guva 1970.gados, kad sasniedza lielu popularitāti ar dziesmām "Saturday Night" un "Bye Bye Baby".

"The Rubettes" ir britu poproka grupa, kas dibināta 1973. gadā un kļuva pamanāma ar dziesmu "Sugar Baby Love".

Savukārt grupa "Slade" jau 2013.gadā uzstājās Kuldīgā, kur toreiz bija festivāla galvenie mākslinieki. "Slade" kļuva populāri agrajos 1970.gados, būdami vieni no glemroka mūzikas žanra pārstāvjiem. Grupa ir guvusi panākumus ar dziesmu "Oh la la in LA" un Ziemassvētku hitu "Merry Xmas Everybody".

Festivāls "Live Fest" Kuldīgas estrādē norisināsies jau trešo gadu, pulcējot gan vietējos, gan ārzemju izpildītājus. Par festivāla norises datumiem izvēlēts 7. un 8.augusts.

Jau iepriekš ziņots, ka nākamā gada augustā, mūzikas festivāla "Live Fest 2015" laikā, Kuldīgas estrādē uzstāsies britu glemroka ikonas "The Sweet" un zviedru popmūzikas un jaunā viļņa izpildītāji "Secret Service".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!