Foto: DELFI

Festivāls "LMT Summer Sound" papildina programmu ar "Skyforger", "The Sound Poets", "Dzelzs vilks", "Pienvedēja piedzīvojumi", Igo un citiem mūziķiem no Latvijas, Igaunijas un Austrālijas, portālu "Delfi" informē festivāla organizatori.

LMT skatuves programmu papildina "Pienvedēja piedzīvojumi". Savukārt uz Cēsu Alus skatuves, kura mainīs savu atrašanās vietu, uzstāsies vairākas jau pieredzējušas, kā arī jaunas un daudzsološas grupas.

Savu vienīgo uzstāšanos kādā no Latvijas festivāliem sniegs Latvijas pagān-folk metāla grupa "Skyforger", kas šajā vasarā uzstāsies vairākos festivālos visā pasaulē. Tāpat programmu papildinās viens no zināmākajiem liepājniekiem Igo, bet ar mūsdienu tautas mūziku uzstāsies "Dzelzs Vilka Jauno Jāņu Orķestris". Savu festivāla debiju "LMT Summer Sound" festivālā piedzīvos Arņa Rainska jaunā grupa "Laika Suns".

Festivālā būs plaši pārstāvēts "I Love You Records" ar savu šī brīža Latvijas mūzikas aktuālāko grupu "The Sound Poets", kā arī ar vēl ne tik plaši zināmām grupām kā "Momend", "Carnival Youth", "Parara". Uzstāsies arī grupas no Igaunijas ("Zebra Island" un "Sybil Vane") un Austrālijas. Austrāļu grupa "The Stanleys" savu mini albumu izdeva tikai 2012. gadā, bet jau ir iekļuvuši vairāku Lielbritānijas radio staciju rotācijā, kā arī gūst panākumus ASV.

Festivāla programma vēl tiks papildinātā.

"LMT Summer Sound" ir viens no lielākajiem vasaras festivāliem Baltijā, kas nu jau trešo gadu notiek Liepājas pludmalē. Šogad tas būs 12. un 13. jūlijā.

Biļetes uz festivālu LMT Summer Sound nopērkamas Biļešu Servisa tirdzniecības vietās un ekase.lv. Festivāla 2 dienu biļete maksā 18 vai 20 latus ar vietu telšu pilsētiņā, savukārt VIP biļete maksā 30 vai 40 latus ar cenā iekļautu autostāvvietu. Tuvojoties festivālam, biļetes kļūs dārgākas.

"LMT Summer sound" uzstāsies:
Prāta Vētra (LV)
Mika (UK)
Aloe Blacc (US)
Pienvedēja Piedzīvojumi (LV)
Skyforger (LV)
The Sound Poets (LV)
Igo (LV)
Dzelzs Vilks (LV)
Sybil Vane (EE)
Zebra Island (EE)
Parara (LV)
Momend (LV)
The Stainleys (AU)
Carnival Youth (LV)

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!