Foto: Reuters/Scanpix
1992. gadā iznākusī filma "Miesassargs" (The Bodyguard), kas padarīja dziedātāju Vitniju Hjūstoni arī par ekrāna zvaigzni, rudenī tiks iestudēta mūzikla versijā Lielbritānijā, "Adelphi theater".

Kā vēsta ārvalstu plašsaziņas līdzekļi, Londonas iestudējumā popmūzikas dziedātāju Hjūstoni atveidos vairāku prestižu prēmiju ieguvēja, dziedātāja un aktrise Hetere Hedlija.

Par iestudējuma, kurā skanēs visi filmas "Miesassargs" galvenie hiti, tostarp "I Will Always Love You", "Run to You" un "I Have Nothing", kļuvusi Tea Šerroka.

Pagaidām gan netiek vēstīts par to, kurš mūziklā attēlos miesassarga lomu, kuru Mika Džeksona filmā atveidoja Kevins Kostners.

Jau vēstīts, ka 11. februārī no dzīves pāragri aizgājusi amerikāņu dziedātāja un aktrise Vitnija Hjūstone. Soulmūzikas zvaigzne tika atrasta mirusi vannā savā "Beverly Hilton"  viesnīcas numurā, kur viņa bija ieradusies, lai piedalītos "Grammy" balvas pasniegšanas ceremonijā.

Saskaņā ar sākotnējo informāciju dziedātāja nav mirusi vardarbīgā nāvē, tāpat pagaidām tiek uzskatīts, ka Hjūstone nebija lietojusi kādas aizliegtās vielas. Tiesa, tabloīdi ziņo, ka iepriekšējā vakarā pirms savas nāves Vitnija Hjūstone pamatīgi uzdzīvojusi viesnīcas bārā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!