Foto: Publicitātes foto

Mazās Mežotnes pils parkā 27. augustā pulksten 20 norisināsies koncerts, kurā uzstāsies basbaritons Egils Siliņš, mecosoprāns Zanda Švēde, pianists Mārtiņš Zilberts un čelliste Dace Zālīte-Zilberte.

Kā "Delfi" informē organizatori, koncertā pasaules pirmatskaņojumu piedzīvos Pētera Vaska fonda pasūtītie Edgara Raginska un Raimonda Tigula jaundarbi.

Koncertā skanēs arī skaistākās latviešu komponistu Jāzepa Vītola, Emīla Dārziņa un Alfrēda Kalniņa solodziesmas Egila Siliņa interpretācijā, III daļa "Adagio" no Pētera Vaska otrā koncerta "Klātbūtne". Savukārt Zanda Švēde šim koncertam izvēlējusies "Pūt, vējiņi" Andreja Jurjāna apdarē, Jāzepa Vītola "Mirdzas dziesmu", Jāņa Ķepīša solodziesmas "Rožu krūms" un "Neuzticīgā čigāniete", kā arī Valta Pūces "Tālu, tālu aiz jūriņas".

Tā kā koncerts norisināsies pils parkā, koncerta rīkotāji iesaka izvēlēties āra koncertam atbilstošu apģērbu. Ieeja koncertā – uzrādot sertifikātu, ka apliecina pilnībā pabeigtu vakcināciju pret Covid-19 vai pārslimošanas faktu, kā arī personu apliecinošu dokumentu.

Biļetes uz koncertu var iegādāties "Biļešu paradīzes" kasēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!