Foto: Publicitātes foto
Stelpē, Sporta un Atpūtas parkā "Pīlādžu mototrase" 29. un 30.jūnijā norisināsies ikgadējais mūzikas festivāls "Pīlādzis", portālu "Delfi" informē festivāla organizatori.

Šogad festivālā dalību apstiprinājuši Latvijā un Baltijā labi zināmi mākslinieki - kopā vairāk kā 40 grupas un mūziķi: GACHO, "Goran Gora", "Astro'n'out", "Satellites LV", "Louie Fontaine & Starlight Searchers", "Double Faced Eels", "The Sound Poets", "HMP?", "Age Of Stones", "IndyGo", "Crowd", "Transleiteris", "Oranžās brīvdienas", "The Violence Of Silence", DJ Dudd & Alekss ZZ, "All Day Long", "Momend", "Gapoljeri", "AK69", "The Velvet Supernova", "Lie Lie Sister", "The Next Ones", "Art Of Keeping Secrets", "Karmafree", "GhettoZloba", "Zenith", "The Aperatif", "The Solid", Anita Intaite ar grupu, "CanZone", "Crow Mother", "Perfect Error", "Golden Rivet", "Double Blast Heroes", "Black Apple Market", "DayDream", "Pyro Trees", "Klibs taurenis" un citas.

Par Festivāla atmosfēru rūpēsies, pēdējo divu gadu populārākais dīdžejs Latvijā, [Ex] da Bass. Radio SWH DJ Artis Dvarionas, kā arī DJ Seresir no Turcijas un daudzi citi.

Festivāla koncerti notiks uz divām brīvdabas skatuvēm un teltī. Apmeklētāji varēs baudīt arī improvizācijas teātri, akustiskās brokastis, kurās uzstāsies Kristaps Bedrītis, Ieva Sutugova un Jānis Miltiņš.

Tradicionāli notisk arī sportiskas aktivitātes - motokrosa paraugdemonstrējumi trasē, volejbola un minifutbola turnīrs, surikātu alternatīvās atrakcijas, ūdensbumbas, katapulta un citas atrakcijas.

"Pīlādzis" ir Rīgai tuvākais vasaras festivāls, tas atrodas 58 kilometru virzienā uz Skaistkalni, 10 kilometrus no Vecumniekiem. Apmeklētājiem, kuri uz festivālu plāno doties ar sabiedrisko transportu no Rīgas galamērķa pieturas ir Vecumnieki vai Stelpes pagrieziens. Braucot līdz Stelpes pagriezienam ar kājām būs jāpaiet apmēram divi kilometri, bet no Vecumniekiem 29.jūnijā 16:20, 18:30, 20:00 būs speciāli autobusu reisi uz "Pīlādzi", bet apmeklētājiem, kuri plāno doties ar automašīnu, Festivāla GPS koordinātes: X=265767.602
Y=531835.290

Organizatori informē, ka arī 1.jūlijā būs speciāli autobusu reisi no festivāla uz Vecumniekiem.

Biļetes iepriekšpārdošanā nopērkamas "Biļešu servisa" kasēs visā Latvijā. www.bilesuserviss.lv, un festivāla norises vietā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!