Latviešu dziedātāja Annna jauno gadu sākusi, laižot klajā dziesmu "Happy Pill", kas ir ironiska dziesma par palikšanu mājās, vēsta pati dziedātāja.

"Dziesma gluži burtiski apraksta visas tās negatīvās emocijas un ziņas, ko mums visiem nācās piedzīvot 2020. gadā. Tajā pašā laikā, šīs dziesmas pozitīvā noskaņa palīdzēs ikvienam pasmieties un skatīties uz jaunu, daudz labāku gadu," raksta Annna, īstajā vārdā Anna Madara Pērkone.

Šoreiz dziedātāja savu dziesmu prezentē ar dažādiem maziem video, ģērbusies ne savā stilā – pūkainās čības mājas čībās un treniņbiksēs. Šajos video dziedātāja attēlo dažādas ironiskas situācijas karantīnas laikā, kā arī piemin populāras 2020. gada interneta "memes". Tādējādi dziedātāja cer saviem klausītājiem rosināt domāt pozitīvākas domas un skatīties uz lietām no pozitīvās puses.

Aizvadītajos divos gados, 26 gadus vecā Annna ir ne tikai paguvusi iesildīt Amerikāņu dziedātājas LP koncertu Siguldā, bet arī pārstāvēt Latviju starptautiskajā mūzikas festivālā "Eurosonic", Nīderlandē un uzvarēt "Amsterdam Dance Event Demolition" konkursā.

Kā vēsta dziedātāja, arī 2020. gads viņai ir bijis notikumu pilns. Pēc atceltiem koncertiem, dziedātāja paspēja nospēlēt vairākus interaktīvus straumēšanas koncertus kā arī dažus koncertus gan Latvijā, gan Nīderlandē. Viņas sadarbības dziesmas ar citiem māksliniekiem pirmizrādes piedzīvoja BBC Radio 1 kā arī "Britu Mixmag" tiešsaistes žurnālā. Tikmēr Nīderlandes lielākajais mūzikas žurnāls "OOR.nl" Annnu nominēja kā vienu no trīspadsmit 2020. gada daudzsološākajiem mūzikas talantiem.

Šā gada 29. janvārī dziedātāja plāno izlaist savu pirmo EP.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!