Pašmāju rokgrupa DHC laidusi klajā debija albumu "Mēness", portālu "Delfi" informē grupas dalībnieki.

Kā raksta albuma autori, tā kontekstā, mēness atspoguļo tā divas puses. "Tas simbolizē perspektīvu, kā bieži vien tiek saskaldītas, saskatītas, izprastas vai pat uztvertas lietas un notikumi, neaizdomājoties par formu vai to patieso būtību. Mēness ir kā spēle starp redzamo un neredzamo. Starp gaismu un tumsu. Taisnību un meliem," raksta grupas DHC dalībnieki.

Albuma kopējais vēstījums ietver pārdomas par to kā, izmainot vienu darbību kopumu, ir iespēja ietekmēt virkni ar notikumiem, kuri būtiski var izmanīt, uzlabot, vai gluži pretēji, sagraut.

"Mēness, galvenokārt, ir par cilvēku savstarpējo attiecību uztveri. Tas ir par harmoniju. Par mieru. Par patiesumu pret sevi, ilgām un mīlestību tās augstākajā punktā," skaidro grupas dalībnieki.

Albums tika ierakstīts pie skaņu inženiera, Kārļa Šteinmaņa un šobrīd apvienība jau strādā pie nākamā ierakstu albuma.

"Mēness" ir DCH pirmais pilna garuma albums, kas iznāca 2020. novembrī. Šobrīd klausītājiem albums pieejams visās populārākajās straumēšanas vietnēs.

Pateicoties sadarbībai ar Oskaru Lūsi, tika iemūžināti klipi visām paredzētajām albuma dziesmām un, piedaloties māksliniecei Sabine Ostrovskai, izstrādāts jauns logotips un albuma dizaina noformējums.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!