Pēc ilgākas pauzes pie klausītājiem ar jaunu dziesmu 'Kas noticis' atgriezusies grupa "Iedomu spārni". Portāls "Delfi" piedāvā noklausīties dziesmu.
Iedomu spārni 'Kas noticis'
$sound_file = 'http://www.delfi.lv/temp/audio/05_IedomuSparni_KasNoticis.mp3'; include "$includes_dir/articleincludes/audioplayer.inc"; ?>

Dzīvajā "Iedomu spārni" pirmo reizi šo dziesmu izpildīs Lielajā Talkā "Par tīru un zaļu valsti. Dāvana Latvijai 90.gadadienā", Lapmežciemā, kura notiks sestdien, 13. septembrī. Uzstāšanās ir kā apsveikums brīvprātīgajiem – talciniekiem, kuriem rūp mūsu zemes tīrība.

Dziesmā ir šādi vārdi: "Zeme vairs nav apaļa/Bet neviens man nevar atbildēt/Kas noticis…". Grupas soliste Ieva Zēģele saka: "Zeme kļūst plakana tad, kad vairs neskatāmies tālāk par savu degungalu. Tāpēc mēs arī piedalīsimies talkā - lai parādītu, ka mums rūp, kas notiek apkārt. Es domāju, ka šis ir labs veids, kā, darot ko labu, jautri pavadīt laiku un iegūt jaunus draugus, tāpēc aicinām pievienoties arī citus!"

Vairāk par talku lasiet šeit.

Dziesmas mūzikas autors - grupas dalībnieks Jānis Dreiškins, vārdi - Guntars Račs. Producents - Gints Stankēvičs, ierakstīts - Elko Studio 1, Latvijā.

Grupas iepriekšējā dziesma 'Vai tu nāc, vai tu ej' tika iekļauta MTV Latvija rotācijā, kā arī izskanēja daudzās radiostacijās. Vēl nesen ar to kāda jauniete uzvarēja konkursā "Dziesma manai paaudzei" Saldū.

Šobrīd uzsākts darbs pie grupas otrā studijas albuma un drīzumā gaidāma jauna mājas lapa.

Grupa "Iedomu Spārni" dibināta 2000. gadā. Tās sastāvu veido Ieva Zēģele (soliste), Jānis Dreiškins (ritma, solo ģitāra un vokāls), Jānis Kuršs (bungas) un Viesturs Butāns (bass).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!