Foto: Publicitātes attēls

Latviešu mūziķis Igo kopā ar komponistu Jāni Strazdu radījis jaunu skaņdarbu rudens noskaņās – "Vējš sola lapai debesis".

Dziesmas vārdu autors ir Igo, mūzikas autors – Jānis Strazds. Ierakstā piedalījās Igo (vokāls), Jānis Strazds (taustiņi), Egons Kronbergs (ģitāra), Aivars Meijers (bass) un Gundars Lintiņš (bungas). Ieraksts veikts "Jump Studio", skaņu režisors – Edgars Skrāģis.

Šā gada novembrī Igo piedalīsies vairākos Valsts svētku koncertos. Vienlaicīgi dziedātājs gatavojas uzstāties kopā ar Mārtiņu Braunu un Gacho (Mesa), kā arī "Micrec" jubilejas un Ērika Ķiģela atceres koncertos. Jau vairākus gadus Igo turpina darbu pie koncertprogrammām no dabas tēmu cikla "Uguns. Zeme. Ūdens. Gaiss.".

Pēdējā gada laikā mūziķis ir arī atklājis vairākas savu zīmējumu un grafiku izstādes Latvijā; šobrīd tiek gatavotas jaunas izstādes Ventspils muzejā un Jūrmalas Kultūras centrā, raksta Igo pārstāvji. Notiekot arī aktīvs darbs pie dizaina priekšmetu un apģērbu kolekcijas "Igo. Akcents personibai" pilnveidošanas.

Igo kopā ar komponistu Jāni Strazdu gatavo jaunu Ziemassvētku koncertprogrammu, un Adventes laikā gaidāmi vairāk kā 10 koncerti Rīgā un Latvijas reģionos. Biļetes jau tagad iespējams iegādāties "Biļešu paradīzes" kasēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!