Apvienība "Kapelmeistars Group" publicējusi jaunu, satīrisku skaņdarbu "Libido", ko paši grupas dalībnieki raksturo kā klasisku "opposite pop" tradīcijās ieturētu dziesmu.

"Opposite Pop" ir pašu "Kapelmeistars Group" radīts žanra apzīmējums. "Mēs, taisot mūziku, nevadāmies pēc mūzikas loģikām un likumiem. Mēs mēģinām pārsteigt sevi, lai ir interesanti," tā savulaik Latvijas Televīzijai teicis viens no grupas dalībniekiem, Dailes teātra aktieris Kaspars Dumburs. "Kapelmeistars Group" ir Dumbura un viņa bijušo skolasbiedru izveidota muzikāla apvienība. Viens no tās dalībniekiem ir arī pazīstamais reperis ansis.

"Jaunais skaņdarbs "Libido" savā būtībā nav dziesma, bet gan intīms ceļojums pasaulē, ko daži varētu identificēt kā savu ikdienu, bet citi — kā sapni. Šī nav dziesma, šis ir koncerts, šī nav dziesma, tas ir stāsts," vēsta grupas dalībnieki.

"Kapelmeistars Group" debijas albums "Raimons Pauls nav latvietis" iznāca 2017. gadā, bet 2021. gadā apvienība laida klajā divus atsevišķus singlus - "Lemon Peach" un "Cream Pie Blues". Visi skaņdarbi, tai skaitā "Libido", pieejami visos populārākajos mūzikas straumēšanas servisos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!