Nācis klajā jauns grupas Lādezers singls "Brīnums", kas iekļauts TV3 labdarības akcijas "Eņģeļi pār Latviju" dziesmu izlasē "Brīnumu radot", portālu "Delfi" informē grupas pārstāvji.

Dziesmas "Brīnums" autori ir Aigars Voitišķis un Pēters Brūveris, aranžējumu jaunajai dziesmai veidojusi grupa "Lādezers", piedaloties Ingum Ulmanim, Aigaram Voitišķim, Anetei Kozlovskai, Anrijam Grīnbergam un Robertam Rasam. Dziesmas producents Gintis Sola.

"Dziesma lakoniskā un melodiskā, tomēr arī "Lādezeram" raksturīgajā žanrus sapludinošā stilā īsteno Ziemassvētku vēsti – kas Ziemassvētkos ir tas vislielākais brīnums," raksta grupas pārstāvji.

"Mums nebija ilgi jādomā, lai atsauktos radio Star FM un TV3 aicinājumam -iesaistīties labdarības akcijā "Eņģeļi pār Latviju", radot jaunu dziesmu. Mūzika un jaunrade – tā ir valoda, kurā mums patīk runāt, vēl jo vairāk, ja dziesma var palīdzēt bērniem. Taču dāvanām jābūt patiesām, no sirds un šīs ir sajūtas, ko paši radām Ziemassvētkos, kad savā iekšienē atgriežamies katrs savā bērnībā. Šis atpakaļceļš ir arī novēlējums pandēmijas un ārkārtējās situācijas laikā. Tad, kad ir pārāk daudz jautājumu, tad atbildēm jābūt vienkāršām, lai Latvijā cilvēki kļūtu atsaucīgāki, saprotošāki, dvēseliski tuvāki par spīti fiziskajai distancei, un ar savu ziedojumu šogad īpaši daudzi atbalstītu bērnus, kuriem tas ļoti nepieciešams", saka grupas "Lādezers" solists Ingus Ulmanis.

Jaunais grupas "Lādezers" singls "Brīnums" noklausāms lielākajos mūzikas straumēšanas servisos un dzirdams labākajās Latvijas radiostacijās, savukārt dziesmu izlase "Brīnumu radot", kurā iekļauta Lādezers dziesma Brīnums un vēl 11 Latvijas spilgtāko mūziķu dziesmas, par ziedojumu vismaz 10 eiro apmērā iegādājama Bērnu slimnīcas fonda mājas lapā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!