Augusta sākumā latviešu čellists Mareks Radzēvičs publicējis savu jaunāko veikumu – kaverversiju Eda Šīrana un Džastina Bībera kopdarbam "I Don't Care".

Jaunajai kaverversijai sadarbībā ar Ritvaru Bluku tapis mūzikas videoklips, kas uzņemts Rīgā – vairākās Rīgas Brīvostas pārvaldītajās teritorijās.

Mēneša izskaņā skaņdarbs būs pieejams arī visās populārākajās digitālās mūzikas platformās, kur jau šobrīd iespējams klausīties gan vairākas Mareka Radzēviča oriģinālkompozīcijas, gan populāras melodijas čella versijā.

Mareks Radzēvičs ir jauns mūziķis, kurš dzimis Rīgā, vēlāk 10 gadus pavadījies Liepājā, kur absolvējis mūzikas skolu un atklājis čella burvību. 2010. gadā Radzēvičs atgriezās Rīgā, kur iestājās Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijān(JVLMA), Māra Villeruša čella klasē. 2015. gadā Radzēvičs absolvējis JVLMA maģistrantūru. Kopš 2015. gada mūziķis ir arī Vecumnieku mūzikas un mākslas skolas skolotājs, mācot un iedevsmojot topošos mūziķus.

Līdz šim Radzēvičs izdevis divus albumus – "Romantic Cello" un "Burn On the Stage", kā arī koncertējis Vācijā, Skandināvijas valsīs un citviet Eiropā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!