Foto: Publicitātes foto
Rokgrupa "Krāsa" publicējusi jaunu singlu "Es nevienam neskriešu pakaļ", kuru paši mākslinieki sauc par "niknu dziesmu pieklājīgiem cilvēkiem".

"Es nevienam neskriešu pakaļ" ir nikns, noslēpumains, tumšs un apokaliptisks skaņdarbs, kas vedina uz patstāvību un uzticēšanos tikai sev – tā raksta grupas dalībnieki. Tā ir arī grupas pirmā dziesma kopš pērn izdotā debijas albuma "Ak dievs, ko par mums teiks citplanētieši", kas nupat ticis nominēts "Zelta mikrofona 2021" balvai kā pagājušā gada labākais rokmūzikas albums.

Grupa "Krāsa" ir dibināta 2016. gadā. Pēdējo gadu laikā grupa ir spējusi nostiprināt savu vietu uz Latvijas alternatīvās mūzikas skatuves un uz citu fona izceļas ar emocionālu un tiešu skanējumu, kas jūtams gan mūzikā, gan dziesmu vārdos tā par sevi raksta "Krāsas" dalībnieki.

Kā viesmākslinieks jaunajā singlā dzirdams arī mūziķis Mārtiņš Vilnītis. Dziesmu ierakstījis un miksējis Jānis Kalvāns studijā "Gateris", māsterējis Ģirts Laumanis "Hodila Records". Vizuālo noformējumu veidojis mākslinieks Didzis Upens.

"Es nevienam neskriešu pakaļ" klausītājiem ir pieejama platformā "Bandcamp" kā arī populārākajos straumēšanas servisos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!