Rokgrupa "Cellar Cat" publicējusi savu "karantīnas" video – klipu jaunajai dziesmai "Time & Space", kas tika filmēts katra grupas dalībnieka mājās.

Kā informē grupas dalībnieki, arī mūzika tika ierakstīta vienlaikus ar filmēšanu.

"Ārkārtējās situācijas apstākļos nevarējām ne spēlēt kopā mēģinājumos, ne taisīt ierakstus studijā, nemaz nerunājot par koncertiem. Bet nolēmām nekrist izmisumā un izmantot šo situāciju mums par labu. Radās doma kaut ko izdarīt atšķirīgi nekā parasti: ierakstīt jaunu dziesmu mājās, filmējot, kā mēs spēlējam un dziedam, un tad salikt skaņu un video kopā vienā klipā. Tas mums ir kaut kas pilnīgi jauns, bet šķiet, ka eksperiments ir izdevies," par klipa tapšanu stāsta "Cellar Cat" dalībnieki.

Pēc grupas dalībnieku teiktā, šī pieredze ļāva izjust grupas vienotību par spīti sociālajai distancei.
"Kaut arī viss ir izdevies gandrīz tā, kā mēs to iecerējām, gribas ātrāk atgriezties pie normālās dzīves un pirmo reizi nospēlēt šo dziesmu uz skatuves skatītāju priekšā!" saka grupas vokālists Aleksandrs.

Grupa "Cellar Cat" klausītājiem zināma kopš 2017. gada, kad iznāca tās pirmais mūzikas video dziesmai "Spilling Blood". 2018. gadā grupa uzvarēja Latvijas Universitātes un Radio NABA jauno grupu konkursā "Hadrons".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!