Foto: Publicitātes attēli
Maestro Raimonda Paula trio džeza plates "Pastaiga pa Rīgu" prezentācijas koncerts VEF kultūras pilī no 19. novembra pārcelts uz 10. decembri, bet amerikāņu dziedātāja Klārka Bekhema un Kubas pianista Roberto Fonsekas koncerti – uz nākamā gada oktobri.

Maestro Raimonda Paula džeza trio muzicē vēl divi leģendāri mūziķi – igauņu kontrabasists Toivo Unt un latviešu sitaminstrumentālists Māris Briežkalns. Jaunais džeza albums tapis pandēmijas ierobežojumu laikā, kā veltījums iemīļotajai pilsētai. Ieraksts veikts Latvijas Radio 1. studijā un ir absolūti jaunu džeza skaņdarbu apkopojums, kas pirmoreiz klausītājiem tiks prezentēts 10. decembrī VEF kultūras pilī.
Amerikāņu popdžeza un soulmūzikas jaunās zvaigznes Klārka Bekhema (Clark Beckham) koncerts no šī gada 10. decembra pārcelts uz 2021. gada 15. oktobri.

Kubas džeza pianista Roberto Fonsekas (Roberto Fonseca) un Danajas Suarezas (Danay Suarez) koncerts no šī gada 13. decembra pārcelts uz 2021. gada 16. oktobri.

Visas iegādātās biļetes būs derīgas arī jaunajos norises datumos. Organizētāji atgādina, ka koncertu apmeklētājiem jāpārliecinās, vai iegādātā biļete ir personalizēta. Ja tas nav izdarīts, tad ir jāievada nepieciešamā informācija. Apmeklējot pasākumu, kopā ar biļeti jāuzrāda personu apliecinošu dokumentu un jāievēro konkrētajā brīdī valstī noteiktie epidemioloģiskie noteikumi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!