Operdziedātājas Elīnas Garančas veselības problēmu dēļ nenotiks 18. septembrī plkst. 19.00 Lielajā Ģildē plānotais pirmais Latvijas Nacionālā Simfoniskā orķestra (LNSO) un Elīnas Garančas Eiropas turnejas koncerts "Garanča un Šišons spāņu mūzikā", portālam "Delfi" pavēstīja LNSO Komunikāciju vadītājs Mārtiņš Pučka.

Koncerts ir pārcelts uz 2011. gada 4. martu plkst.19.00 un visas iegādātās biļetes ir derīgas uz 2011. gada 4. marta koncertu. Elīna Garanča, Karels Marks Šišons un Latvijas Nacionālais simfoniskais orķestris atvainojas par sagādātajām neērtībām un gaidīs visus klausītājus uz koncertu "Garanča un Šišons spāņu mūzikā" 2011. gada 4. martā Lielajā Ģildē plkst.19.00.

Tie koncerta apmeklētāji, kas nevēlēsies apmeklēt pārcelto koncertu nākamā gada 4. martā, naudu par koncerta biļetēm, kas iegādātas par skaidru naudu, varēs saņemt Lielās Ģildes kasē 18. septembrī no plkst. 18:00 līdz 19:00 vai citā ērtā laikā. Naudu par biļetēm, kas iegādātas Biļešu paradīzes mājas lapā internetā, būs iespēja saņemt sazinoties ar "Biļešu paradīzi", e-pasts: info@bilesuparadize.lv.

Kā ziņots, no 19. septembra līdz 6. oktobrim LNSO kopā ar galveno diriģentu un māksliniecisko vadītāju Karelu Marku Šišonu un pasaulslaveno latviešu operdziedātāju Elīnu Garanču dosies Eiropas koncertturnejā, sniedzot koncertus prestižākajās koncertzālēs Diseldorfā, Minhenē, Hamburgā, Bādenbādenē, Frankfurtē, Bāzelē un Parīzē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!